We bespreken hier de mogelijkheden om uw tuin, tuinhuis, overkapping of bestrating door ons te laten aanleggen.

Allereerst willen wij uw bedanken voor de interesse in onze dienstverlening. Ons bedrijf is gespecialiseerd in tuinaanleg, bestratingen en houtbouw maatwerk. Wij krijgen veel aanvragen om een prijs te geven of om mee te denken in een ontwerp of maatvoering. Dat is geweldig mooi en wij zijn blij dat u onze diensten overweegt. Over de aanvragen hebben wij dan weer veel vragen en dat kost tijd en uitzoekwerk. Er zijn periodes dat we het extra druk hebben, en hierdoor kunnen wij onze werkzaamheden niet altijd direct voor u uitvoeren. We willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en u de belangrijkste vragen vast stellen. U kunt met uw aanvraag dan een completer beeld van de situatie aan ons aanleveren zodat wij u kunnen voorzien van een maatwerk oplossing die voor u wenselijk is.

 

Hier wat aandachtspunten die u alvast kunt bekijken om een goede voorbereiding te hebben op het doen van een aanvraag voor uw tuin of bestratingsproject.

Heeft u een schets van uw ontwerp gemaakt? Hoeveel vierkante meter wilt u laten bestraten? Wat voor soort bestrating wilt u aangebracht hebben? Wat voor ondergrond heeft u? moeten we grond afgraven? Moeten we grond afvoeren? Is er bestaande bestrating die moet worden verwijderd. Moeten we oude bestrating afvoeren? Heeft u foto’s van de bestaande situatie? moet en begroeiing worden verwijderd. moet er een kraan in de tuin? kan er een kraan in de tuin? Moeten we door een smalle steeg? moet er drainage worden aangebracht. moeten we bekabeling voor stopcontacten en of verlichten aanbrengen of loze leidingen. Wilt u een irrigatie bewateringssysteem of andere leidingen in de tuin. Gras of kunstgras, split, makavo grindplaten,

Moet er een lijngoot worden aangebracht? heeft u wensen kwa onderhoud van de bestrating, bijvoorbeeld onkruid werende voegen? of een gestabiliseerde ondergrond, een zandbed met cement, wilt u een keramische tegel op een beton vloer aanbrengen? wilt u verhoogde borders? wilt u hieronder een fundering voor een lange stabiel en strakke opbouw?

Hier wat aandachtspunten voor een aanvraag van uw maatwerk tuinhuis met/of overkapping.

Afwatering van het dak? helling van het dak naar welke zijde? geschikt voor sedummatten? hoeveel gewicht voor zonnepanelen geschikt? 12 15 20 cm dikke douglas palen? Zwarte wanden van mooie Zweedse rabat delen geïsoleerde wanden? geventileerde ruimte in het tuinhuis? fundering van de opbouw? beton of hout of betonpoeren.

We krijgen veel en diverse vragen en als we hiervoor de tijd nemen dan maken we voor iedereen het perfecte plaatje. Dat is ons doel, u tevreden en gelukkig met uw bestelling en aangelegde tuin. De praktijk is dat we veel vooruit moeten plannen om voor de vele aanvragen een plek te reserveren.

opties:
  • Inmeten op maat
  • Adviesgesprek
  • Uw tuin laten aanleggen