Tuinaanleg in nieuwbouwproject Delftlanden Emmen

Tuinfoto project door Karst sierbestrating

Omschrijving:

In Emmen heeft het team van Karst sierbestrating deze prachtige onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd. Na een schetsontwerp en offerte kregen we goedkeuring en gingen de stratenmakers en vakmensen van Karst sierbestrating aan de slag. Vanuit de nieuwbouw betekend dit werken met de opgeleverde bouwgrond met een hoogte verschil van +/- 40 cm.

We zijn begonnen met de grondwerkzaamheden, het afgraven van grond en het inbrengen van vulzand, opvolgend is het zandbed goed verdicht aangetrild. Voor het nauwkeurig uitlijnen van de werkzaamheden werken we met een laser en meetlint.

De basis was klaar en hierop zijn we begonnen met het verwerken van de opsluitbanden en sierbestrating. De oprit en paden zijn gelegd met een antraciet kleurige klinker in elleboogverband. De terrassen zijn aangelegd met een beton terrastegel de cottagestones Somerset 60x60x4cm grijs zwart. Het combineren van diverse soorten bestrating en kunstgras leidt ook hier tot een prachtige resultaat wat paste bij de wens van de klant een onderhoudsvriendelijke tuin.

Verwerkte materialen: